LotusbyNanas

Mi a célod a jövőben? Ezerszer tették fel ezt a kérdést nekem, és egy idő után hiába válaszoltam azt, hogy egy nemzetközileg elismert márkát szeretnék úgy éreztem ez igazából semmit sem ér. Sokkal inkább szeretnék egy olyan márka tulajdonosa lenni, amely felelősséget vállal a közösségben és megmutatja, hogy a divatszakmán belül is léteznek értékes emberek, azt kommunikálja, hogy figyeljünk oda egymásra, és segítsünk azoknak, akiknek tényleg szüksége van rá.

Nagyon szeretem a gyerekeket, ezért is döntöttem úgy, hogy személyesen meglátogatom a Bókay utcai gyermekklinikát 2016 nyarán, ahol az országban a legsúlyosabb eseteket kezelik, azóta szervezünk nekik gyűjtéseket minden évben, és az állandó „lotusbynanas” (karkötő, póló) kollekcióval pedig támogatjuk őket.

Számomra a lótusz azt jelenti, hogy mindig a nehézségek és a buktatók visznek előre minket és ha kiálljuk a próbát, csak jó dolgok jöhetnek utána.

Ezért kapta a kezdeményezés a ’Lotusbynanas” és a „Nanasforchildren” nevet.

//

„ Where will it all go, what is Your main goal? I have been asked this question a million times and however the answer was to make an internationally succesful brand it just didn’t felt right. Because I’d rather be an owner of a brand which takes responsibility and shows that even in the „superficial” fashion industry there are good people who care and help those who are in real need of us.

I love children, so in 2016 summer I’ve decided to personally visit the biggest children’s hospital – Bókay Clinic . Since then we are organizing different types of events for the hospital and the children , also with our permanent collection – lotus bracelet & T-shirt – our costumers can support them all year long.

Lotus flower has a personal meaning : all the difficulties and ups and downs in life make us stronger and make us develop , and if we get over them all the good things come. This is why the movement got the name „LotusbyNanas”. It represents strenght. „

2017

2016 – Lotus by NANA’S Fashion Show & Charity Gala

2015

Love,

N