Drops:

 235 reklámfilmgyártó cég producerei egy új lovebrandet indítottak Drops: néven.

A Drops: projekt célja, hogy kötetlen, baráti formában engedjünk betekintést a film és kreatívipar világába, és egyúttal tisztelegjünk a szakma és a szakma iránt érdeklődők előtt is.

Ezért olyan arcokat és szakembereket hívunk meg egy-egy baráti podcast beszélgetésre, akiken keresztül fontos szakmai témákat, történeteket és izgalmas embereket ismerhetünk meg. A Drops:Podcast műsorvezetője Szabó Simon színész-rendező, akihez a 235 kreatívjaiként és producereiként rendszeresen csatlakozunk beszélgetőtársként.

(Juhász Péter, Blik Dániel, Dreissiger Laci vagy Kozma Liza)

A Drops: persze nem csak podcast.

Az általunk nagyra tartott és a környezetünkben alkotó filmes-kreatív vagy zeneipar ikonikus szereplőit exkluzív zenei playlistek összeállítására kérjük fel, amiket hétről-hétre meg is jelentetünk.

Kedvenceink-kedvencei jelleggel, a saját Spotify algoritmusunkat kijátszva ismerhetjük meg, hogy Beton.Hofi, Marvin a Belga-ból, Sena az Irie Maffiából, operatőrök, rendezők, kreatív szakemberek, hogy állítják össze a szerintük épp legeslegjobb playlistet.

A sok meglepetést okozó beszélgetéseken és a zenei listákon keresztül, egy-egy ilyen szakember intimebb közelségébe kerülhetünk és ismerősnek hitt embereket ismerhetünk meg még jobban. Így önmagában ezért is közösségépítő erővel bír ez a projekt.

Küldj üzenetet, 2 munkanapon belül válaszolunk.